Кондиционер Mitsubishi Heavy SRK25ZS-WT

Код товара: 190859

45999₴

На складе

Кэшбэк 5 %
Доставка
  •  По Одессе 199 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  •  На карту банка
  •  Безналичный расчет
  •  Оплата частями
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен 
  • Различные способы оплаты

Економні, потужні, стильні

SRK20ZS-WT/SRC20ZS-W від Mitsubishi Heavy – кондиціонер нового покоління. Він характеризується високою продуктивністю роботи та мінімальним енергоспоживанням. Сезонний показник енергоефективності – А ++, що вказує на низьке споживання електрики.

SRK20ZS-WT/SRC20ZS-W має привабливий дизайн. Внутрішній блок спліт-системи забарвлений в сріблястий колір «титан», без гострих кутів, обтічної форми, невеликого розміру. Коректно впишеться в сучасний інтер'єр, підкресливши його.

В якості холодоагенту в SRK20ZS-WT/SRC20ZS-W застосовується фреон R32. Він безпечний для людини й середовища, має гарну теплопровідність, легко утилізується.

Управління спліт-системою Mitsubishi Heavy SRK20ZS-WT/SRC20ZS-W PREMIUM SERIES здійснюється з пульта дистанційного керування, який входить в комплект. При бажанні користувач може встановити Wi-Fi адаптер у внутрішній блок, а на свій смартфон – спеціальний софт. Це дозволить налаштовувати роботу кондиціонера віддалено: вибирати режим функціонування, температуру, час включення й виключення.

SRK20ZS-WT/SRC20ZS-W нормально працює при температурі повітря навколишнього середовища від -15 до +46 градусів. Підходить для приміщень площею до 20 квадратних метрів.

Технічні особливості спліт-системи

Максимальна тиша

Відпочивати в тиші при ввімкненому кондиціонері реально разом з моделлю SRK25ZS-WT/SRC25ZS-W. Її шумопродуктивність дорівнює 19 дБ, що можна порівняти зі звуком шепоту. Низька гучність дозволяє монтувати кліматичну техніку Mitsubishi Heavy в спальнях, кабінетах, дитячих, невеликих офісах, і вона не буде заважати продуктивному відпочинку або розумовій діяльності.

Багаторівневе очищення повітря

Два фільтра, встановлених в SRK25ZS-WT/SRC25ZS-W, сприяють якісному очищенню повітря в приміщенні. Перший – дезодоруючий фотокаталітичний. Він вловлює неприємні запахи, роблячи повітря свіжим. Фотокаталітичний фільтр багаторазовий: коли він забрудниться, досить помити елемент, висушити його й встановити назад. Другий – антиалергенний. Він призначений для видалення побутових та природних алергенів.

Управління роботою жалюзі

У Mitsubishi Heavy SRK25ZS-WT/SRC25ZS-W є незалежні горизонтальні й вертикальні жалюзі. За допомогою пульта дистанційного керування можна встановити оптимальне положення заслінок, щоб кожному присутньому в приміщенні було комфортно. Жалюзі є можливість зафіксувати в положенні, яке сподобалося власнику, щоб при наступному включенні кондиціонера вони автоматично повернулися в збережену позицію

Дополнительные характеристики

Рекомендованная площадь помещения
до 25 кв.м.
Тип хладагента
R32

Общие характеристики

Тип кондиционера
Сплит системы
На помещение до, кв.м
25
Тип компрессора
Инвертор
Цвет
Серебристый
Управление по Wi-Fi
Есть
Диапазон рабочей температуры
от -15 до +46

Фильтра кондиционеров

Площадь, м²
до 25
Маркировка
9-ка
Повернення та обмін товару протягом 30 днів !
17 років на ринку - понад 100 000 клієнтів !

Отзывы0

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рейтинг

Отзывы с оценкой

0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов