Кондиционер Lg AP12RT

Код товара: 191500

34980₴

На складе

Доставка
  •  По Одессе 199 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  •  На карту банка
  •  Безналичный расчет
  •  Оплата частями
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен 
  • Различные способы оплаты

Дихайте чистим повітрям

Кондиціонер LG оснащений системою очищення 2-в-1 (комфортне охолодження і фільтрація повітря), яка захистить вас від дрібного пилу, мікроорганізмів, бактерій і наддрібних частинок розміром PM 1.0.

4-кольоровий Смарт-дисплей

Датчик забруднення PM 1.0 забезпечує виявлення наддрібних пилу в режимі реального часу і інтуїтивно відображає стан повітря, використовуючи чотири кольори.

Dual Inverter компресор

Сучасний інверторний компресор LG вирішує проблеми, пов'язані з недостатньою продуктивністю і шумом, в результаті чого кондиціонер охолоджує приміщення швидше, працює тихіше і служить довше.

Енергозбереження

Інверторний компресор постійно регулює свою швидкість роботи для підтримання оптимальної температури в приміщенні. Технологія Dual Inverter заощаджує більше електроенергії, ніж звичайний компресор.

Швидке охолодження

Завдяки технології Dual Inverter компресор може працювати на високих швидкостях, що дозволяє швидко досягати заданої комфортної температури.

Революційний дизайн

Витончений і сучасний дизайн органічно впишеться в багато інтер'єри. Новий EZ-фільтр забезпечить легку експлуатацію, а прихований дисплей покаже електроспоживання в реальному часі.

Тихий режим

Кондиціонери LG працюють з низьким рівнем шуму завдяки унікальній технології LG з використанням похилих лопатей вентилятора Skew Fan і компресора Dual Inverter. Тиха робота кондиціонерів LG не потривожить ваш сон.

Gold Fin

Запатентована технологія Gold Fin ефективно захищає теплообмінника від корозії і забезпечує більш тривалий термін служби системи в цілому.

Швидка і проста установка

Кондиціонери LG відрізняються більш простою установкою. Завдяки сучасним інженерним рішенням скорочуються трудовитрати і час монтажу.

Комфортний нічний режим

Встановлюйте індивідуальні налаштування нічного режиму. Спеціальний нічний режим забезпечить комфортний сон і позбавить від «протягів» завдяки розширеній налаштування.

Jet Dry

Технологія Jet Dry віддає пріоритетне значення осушенню в приміщеннях з високим рівнем вологості, створюючи ідеальний мікроклімат.

Ефективний нагрів

Кондиціонер LG регулює повітряний потік, забезпечуючи оптимальний розподіл теплого повітря в житлових приміщеннях і забезпечуючи швидке нагрівання.

6 ступенів контролю жалюзі

Ви можете вибрати будь-яку з 6-ти позицій жалюзі для більш точного розподілу повітряного потоку.

Автоматичне очищення

Функція автоматичного очищення запобігає скупченню вологи, тим самим перешкоджає розмноженню шкідливих бактерій, цвілі і появи неприємного запаху.

Дополнительные характеристики

Рекомендованная площадь помещения
до 35 кв.м.
Тип хладагента
R32

Общие характеристики

Тип кондиционера
Сплит системы
На помещение до, кв.м
35
Тип компрессора
Инвертор
Цвет
Белый
Управление по Wi-Fi
Есть
Диапазон рабочей температуры
от -15 до +48

Фильтра кондиционеров

Площадь, м²
до 35
Маркировка
12-й
Повернення та обмін товару протягом 30 днів !
17 років на ринку - понад 100 000 клієнтів !

Отзывы0

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рейтинг

Отзывы с оценкой

0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов