0
Мои закладки 0
Сравнение товаров 0
0товаров, на 0₴ 

Телевизор HISENSE 100U7KQ

163009₴
  • В наличии
  • Код Товара:  193088
  • Вес: 26.80 кг
163009₴
Доставка
Доставка
  • По Одессе 299 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  • На карту банка
  • Безналичный расчет
  • Оплата частями
Наши преимущества
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен
  • Различные способы оплаты

Деталі в дрібницях

Технологія Mini LED від Hisense покращує роботу світлодіодів, що забезпечує деталізацію на екрані, від якої перехоплює подих. Щільно згруповані світлодіоди забезпечують набагато точніше підсвічування та кращий контроль контрастності. Крім того, мінісвітлодіоди випромінюють світло в лінію, а не розсіяним конусом, що також підвищує точність. Для покращення контрастності та чіткого, яскравого зображення використовується до 1000 зон регулювання яскравості.

Фото 1 Hisense_100U7KQ

Отримайте перевагу над суперниками

Вам доступні всі функції, необхідні для оптимального ігрового досвіду. Надточна змінна частота оновлення (VRR) і автоматичний режим низької затримки (ALLM) разом забезпечують неймовірну частоту 144 Гц, гарантуючи плавний ігровий процес, який залишатиметься конкурентоспроможним протягом багатьох років. Зловіть кожен рух на екрані, щоб зробити останній крок до перемоги.

Фото 2 Hisense_100U7KQ

Понад мільярд відтінків насичених кольорів

Телевізори Quantum Dot обладнано однією з найефективніших технологій для точного відтворення яскравих кольорів. Використовуючи квантові точки для випромінювання світла з надзвичайно точною довжиною хвилі, функція Quantum Dot дає можливість побачити мільярди нових відтінків на неймовірних рівнях яскравості. У результаті ви отримуєте неймовірно багатий спектр кольорів на межі можливого.

Фото 3 Hisense_100U7KQ

Пориньте в історію

Тепер ви зможете побачити та почути деталі, яких раніше бракувало. Пориньте в атмосферу улюблених серіалів і фільмів, переглядаючи їх у форматі Dolby. Dolby створює глибший зв’язок з улюбленими історіями та персонажами й піднімає перегляд улюблених серіалів і найкращих фільмів на сайтах потокового мультимедіа на новий рівень.

Фото 4 Hisense_100U7KQ

Переглядайте улюблений контент у яскравих деталях

У телевізорах Hisense застосовано єдиний розумний підхід до HDR із підтримкою всіх основних форматів, зокрема Dolby Vision, HDR10, HDR10+ і HLG. Можете більше ніколи не турбуватися про низьку якість відео або сумісність. Просто вибирайте та відтворюйте будь-який контент, а завдяки широкому спектру форматів HDR ви отримаєте ідеальну деталізацію, покращені кольори та більш глибокий чорний колір.

Фото 5 Hisense_100U7KQ

Ідеальне зображення скрізь і завжди

Технологія повної адаптації до навколишнього середовища від Hisense поєднує в собі функціональність адаптивних датчиків освітленості та кольору, забезпечуючи по-справжньому неймовірні враження від перегляду. Телевізор визначає яскравість і світлову температуру навколишнього простору та регулює налаштування зображення, адаптуючись до навколишнього оточення, щоб ви отримали максимум задоволення від перегляду.

Фото 6 Hisense_100U7KQ

Розкрийте потужність IMAX вдома

Кіно в якості IMAX стає доступнішим. Телевізори IMAX Enhanced від Hisense сертифіковані корпорацією IMAX та провідними технічними фахівцями Голлівуду, щоб ви отримали фірмову якість зображення IMAX та звукове занурення з підтримкою DTS®, не виходячи з дому. Найбільш інноваційна технологія для перегляду фільмів гарантує неймовірні аудіовізуальні враження.

Фото 7 Hisense_100U7KQ

Дивіться фільми та серіали так, як їх задумали творці

За допомогою режиму режисера від Hisense ви зможете побачити відео таким, як воно було задумано. Налаштуйте відео на оригінальні параметри, щоб відтворити такі деталі, як звук, співвідношення сторін, колір, частота кадрів і багато чого іншого так, як вони були спочатку задумані. Це гарантує найдостовірніше відображення шедевру вашого улюбленого режисера, до того, як воно було змінено для звичайного перегляду.

Фото 8 Hisense_100U7KQ
Общие характеристики
Страна производитель Китай
Мощность звука 60 Вт
Разрешение экрана 4K UHD
Диагональ экрана 100
Стандарт VESA 600 x 400
Тип матрицы VA
Тип подсветки Mini LED
Smart TV Есть
Цвет рамки Черный
Поддержка HDR Есть
Smart платформа VIDAA
Коммуникации Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay, Miracast
Гарантия 2 года
Фильтра телевизоров
Диапазон диагоналей экрана 82 и более
Оценка: 0 из 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Покупают вместе
Вы смотрели
Показать еще