0
Мои закладки 0
Сравнение товаров 0
0товаров, на 0₴ 

Телевизор HISENSE 65U6KQ

32149₴
  • В наличии
  • Код Товара:  193096
  • Вес: 27.00 кг
32149₴
Доставка
Доставка
  • По Одессе 299 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  • На карту банка
  • Безналичный расчет
  • Оплата частями
Наши преимущества
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен
  • Различные способы оплаты

Мінісвітлодіоди — гігантські можливості

У телевізорі HISENSE U6KQ використовується передова технологія підсвічування з використанням мінісвітлодіодів. У задній частині екрана розташовано сотні мікроскопічних світлодіодів, які з високою точністю підсвічують екран, забезпечуючи глибину чорного кольору, контрастність і яскравість незалежно від умов зовнішнього освітлення. Завдяки технології HISENSE Mini LED ви можете насолоджуватись автентичним яскравим зображенням, яке вражає незалежно від того, коли та що саме ви дивитеся.

Фото 1 HISENSE U6KQ

Мільярди яскравих кольорів

Реалізована в телевізорі HISENSE U6KQ технологія QLED із використанням шару квантових точок гарантує значно багатшу колірну гаму й більшу кількість кольорів у порівнянні зі старішими моделями телевізорів. Завдяки їй ви можете насолоджуватися природними кольорами з мільярдом відтінків, тонів і кольорів.

Процесор Hi-View Engine. Сила штучного інтелекту в кожній сцені

Передовий процесор Hi-View Engine від HISENSE використовує технології штучного інтелекту. Можливості нейронних мереж постійно використовуються для оптимізації якості зображення: кожен кадр аналізується, щоб отримати якнайбільше інформації з графіки та звуку, хоч би що ви дивилися. Потужний процесор гарантує неймовірно стабільну роботу телевізора й виводить якість зображення та звуку на новий рівень, забезпечуючи чудове відтворення кольорів та ефективну оптимізацію для роздільної здатності 4K.

Інтелектуальна адаптація зображення

Телевізор HISENSE U6KQ оснащено адаптивним датчиком яскравості навколишнього середовища, який автоматично підлаштовує зображення та рівень яскравості до поточних умов у приміщенні. Вам більше не доведеться вручну перемикатися між налаштуваннями залежно від часу. Насолоджуйтеся винятковою яскравістю незалежно від умов, відкриваючи для себе деталі, приховані в темних сценах і сяйві білизни, у будь-який час доби й за будь-якого рівня освітлення в кімнаті.

Бездоганна якість зображення. Повна підтримка HDR

Вам не потрібно турбуватися про те, чи підтримуватиме ваш телевізор конкретні формати HDR-контенту. Обираючи рішення HISENSE, ви гарантовано отримаєте широкий діапазон тонів, вражаючу контрастність, глибокий чорний колір і насичену деталізацію, що включає в себе всі можливості технології HDR. Телевізор HISENSE U6KQ підтримує Dolby Vision, HDR10, HDR10+ та HLG.

Бачити й чути більше

Пориньте у світ неймовірно реалістичного звуку та відео. Технологія Dolby Vision створює ефект занурення в зображення, сповнене деталей. А можливості Dolby Atmos дають змогу відчути, як звук оточує вас і переносить безпосередньо у світ, який ви бачите на екрані. Насолоджуйтеся деталізованим зображенням і чистим звуком, які захоплять вас враженнями в кожну мить розваг.

Режим режисера

Ви можете побачити фільми такими, якими їх задумували автори, за допомогою режиму режисера HISENSE. Ця функція дає змогу встановити для відео параметри, які було вибрано початково, відновивши оригінальний звук, співвідношення сторін, кольори, частоту кадрів тощо саме такими, як це було задумано спочатку. Це можливість максимально автентично й точно відтворювати роботи ваших улюблених режисерів у тому вигляді, який вони мали, перш ніж пройшли обробку перед випуском для широкої аудиторії.

Фото 7 HISENSE U6KQ

Плавний ігровий процес із неймовірною швидкістю реакції!

Режим гри+ забезпечує кращі враження від гри. Він передбачає підтримку технології VRR (змінна частота оновлення на рівні 60 Гц) і функції автоматичного зменшення затримки (ALLM), що забезпечує плавний ігровий процес без зайвого стресу. Завдяки технології VRR, яка підлаштовує частоту кадрів до консолі або ПК залежно від гри (до 60 Гц), та автоматичному зменшенню затримки, ви завжди матимете найкоротший час затримки в грі.

Відчувайте спортивні емоції, як на стадіоні

Інтелектуальний спортивний режим використовує механізми штучного інтелекту для аналізу й налаштування якості зображення та звуку, щоб забезпечити найкращі враження від перегляду. Він забезпечує виняткову плавність руху й дає змогу на повну насолоджуватися динамікою спортивних подій, переносячи вас на стадіон у кожну мить перегляду.

Фото 9 HISENSE U6KQ

Покадрова оптимізація зображення за допомогою ШІ

Механізми штучного інтелекту ретельно аналізують кожен кадр зображення, що відображається на екрані телевізора HISENSE U6KQ. Використання аналізу за допомогою штучного інтелекту й можливості потужного процесора дають змогу оптимально адаптувати зображення на екрані, регулюючи яскравість, покращуючи роздільну здатність і налаштовуючи колірну гаму. Тепер ви можете розслабитися, насолоджуючись ідеальним зображенням.

Фото 10 HISENSE U6KQ
Фото 11 HISENSE U6KQ

EZPlay

Коли ви обираєте телевізор і звукову панель HISENSE, ви отримуєте не лише чудове зображення та відмінний звук, а й вигоду від синергії. Маючи лише один пульт дистанційного керування для телевізора, ви можете легко керувати всіма можливостями звукової панелі. За допомогою функції EZPlay у телевізорах і звукових панелях HISENSE можна легко налаштувати низькі частоти й додаткові параметри звуку через інтуїтивно зрозуміле меню, що відображається на екрані телевізора.

Блискавична швидкість операційної системи

VIDAA Smart TV — одна з найшвидших у світі операційних систем для Smart TV, яку цінують за зрозумілий інтерфейс, зручну навігацію в меню та швидкий доступ до сотень популярних програм відео за запитом, зокрема Netflix, Disney Plus, Amazon Prime Video, YouTube, Rakuten, Polsat Go, TVP VOD та багатьох інших.

Фото 12 HISENSE U6KQ
Общие характеристики
Страна производитель Китай
Мощность звука 20 Вт
Разрешение экрана 4K UHD
Диагональ экрана 65
Стандарт VESA 400 x 300
Тип матрицы VA
Тип подсветки Mini LED
Smart TV Есть
Цвет рамки Серебристый
Поддержка HDR Есть
Smart платформа VIDAA
Коммуникации Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay, Miracast
Гарантия 2 года
Фильтра телевизоров
Диапазон диагоналей экрана 65" class="ocf-attribute-link">65
Оценка: 0 из 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Покупают вместе
Вы смотрели
Показать еще