Сушильная машина Gorenje DPNA83WIFI

Код товара: 192711

21041₴

В наличии

Доставка
  •  По Одессе 199 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  •  На карту банка
  •  Безналичный расчет
  •  Оплата частями
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен 
  • Различные способы оплаты

Сушильна машина Gorenje DPNA83WIFI

Тепер ви можете безпечно сушити свій найделікатніший одяг без жодного ризику

Найкращий спосіб сушити білизну – розвісити її на відкритому повітрі, тому ми створили програму, яка імітує цей процес. Використовуючи нижчу температуру, наша програма може ефективно сушити всі типи білизни, включаючи делікатну білизну та спортивний одяг.

Усе про вашу сушильну машину у вас під рукою

Спростіть своє життя та отримайте всі можливості контролювати та перевіряти свою сушильну машину за допомогою програми на своєму мобільному пристрої. Дистанційне керування, мобільні сповіщення та керування — це функції, які допоможуть вам плавніше та швидше керувати всіма операціями сушильної машини з будь-якого місця.

Найкраща енергоефективність

Завдяки новому конденсатору теплового насоса (HeatPump), інтелектуально розробленій задній стінці барабана та екологічно чистому газу R290 Gorenje забезпечує найкращу енергоефективність сушильних машин A+++ на ринку.

Усуньте шкідливі бактерії з білизни

Деякі моделі сушильних машин мають унікальну функцію SuperHygiene, яка працює під час програми ExtraHygiene, видаляє бактерії та цвіль з білизни за допомогою високих температур сушіння та спеціальної внутрішньої технології. Одяг буде ідеально чистим, і в той же час ваша сушарка довше залишатиметься свіжою, без бактеріальних відкладень і пов'язаних з ними неприємних запахів.

Потужний, але тихий двигун

PowerPlusMotor - двигун останнього покоління з низьким енергоспоживанням. Він підходить для великих навантажень з низьким енергоспоживанням, мінімальними тепловиділеннями та зниженим рівнем шуму. Цей двигун використовується в сушарках з високою енергоефективністю та більшою потужністю.

Готовий в три кроки

Простий у використанні інтерфейс із центрально розташованим диском вибору дозволяє розпочати сушку лише за 3 прості кроки: увімкніть сушильну машину, виберіть програму та натисніть «Пуск»! Без підопцій для вибору додаткових функцій і налаштувань. У вас є свобода вибору параметрів на великому сенсорному інтерфейсі, тому ви можете бути впевнені, що ваш одяг буде висушений так, як ви хочете.

Більше не забувайте про свої шкарпетки

Ретельно розміщене світлодіодне світло елегантно освітлює барабан і дозволяє легко завантажувати та розвантажувати.

Система Anti-Crease зменшує складки під час сушіння, тому прасувати потрібно рідше

Сушильні машини Gorenje оснащені системою Anti-Crease, яка зменшує складки. Функція сушіння і спеціальна конструкція 3D ребер запобігають сплутування і скочування одягу, що підвищує ефективність сушіння. 10-хвилинний період наприкінці циклу сушіння повільно охолоджує білизну, щоб ще більше зменшити ймовірність появи зморшок. Навіть якщо ви не можете відразу спустошити сушильну машину, завдяки автоматичному, регулярному віджиманню завантаження щонайменше протягом години після завершення циклу ваш одяг не мнеться.

Особливий догляд за дитячим одягом

Іноді маленький дитячий одяг може залишатися трохи вологим навіть після закінчення циклу сушіння. Ця спеціальна програма була розроблена для того, щоб кожен найменший комбінезон був ідеально сухим і ще менше зім’ятим.

Ідеальне сушіння без скручування

Сушіння великих простирадл та інших великих постільних речей у сушильній машині може призвести до утворення великого скрученого вузла у вашій сушильній машині. Програма постільної білизни з ретельно продуманими алгоритмами і обертанням барабана в обох напрямках запобігає скручування і забезпечує ідеальний результат сушіння.

Ніколи більше не спорожнюйте резервуар для конденсату

Конденсаційний осушувач повітря зі шлангом AutoDrain можна під’єднати до водопроводу, позбавивши вас від клопоту вручну спорожнити резервуар для конденсату.

Дополнительные характеристики

Уровень шума, дБ
64

Общие характеристики

Страна производитель
Словенія
Наличие дисплея
Есть
Объем загрузки, (кг)
8
Цвет
Белый
Гарантия
2 года
Ширина, (см)
60
Высота, (см)
85
Глубина, (см)
63
Управление по Wi-Fi
Есть
Класс энергопоребления
А+++

Фильтра сушильных машин

Тип сушильной машины
Тепловой насос
Объем загрузки, кг
7 - 8 кг
Повернення та обмін товару протягом 30 днів !
17 років на ринку - понад 100 000 клієнтів !

Отзывы0

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рейтинг

Отзывы с оценкой

0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов