Сушильная машина HAIER HD90-A2979-S

Код товара: 192599

24219₴

На складе

Доставка
  •  По Одессе 199 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  •  На карту банка
  •  Безналичный расчет
  •  Оплата частями
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен 
  • Различные способы оплаты

Сушильна машина Haier HD90-A2979-S

I-Pro Series 7

Сушильні машини Haier I-Pro Series 7 (серія 979) були створені, щоб забезпечити професійний рівень прання в комфортних домашніх умовах. Кожна з її функцій була розроблена для підвищення продуктивності, одночасно знижуючи рівень шуму та енергоспоживання, заощаджуючи ваш час і навіть дозволяючи вам точно налаштувати тривалість циклів сушіння. Ось чому Haier I-Pro Series 7 - це справді серія для тих, хто вимагає найкращих результатів прання за менший час, без жодних компромісів.

Сушильна машина, яка дбає про вашу білизну теплом

Технологія теплового насоса розумно зберігає тепло в барабані сушильної машини, не тільки знижуючи споживання енергії на 50%, але й забезпечуючи набагато кращий догляд за білизною порівняно зі звичайною сушаркою. Низьке споживання енергії також означає, що ви можете використовувати більше одного приладу одночасно, заощаджуючи ще більше часу!

Професійні результати з функцією I-Refresh

Функція I-Refresh оживляє тканини завдяки воді, що зберігається у шухляді, яка створює тепле вологе повітря і точно регулює температуру всередині барабана, щоб забезпечити найкращу ефективність сушіння, дбайливо ставлячись до вашого одягу.

Легкий доступ, ідеально інтегрований у дизайн

Нова система фільтрації Haier дозволяє користувачеві легко збирати ворсинки та волокна в одному місці завдяки тришаровій конструкції. Таке розташування всередині приміщення дуже цінується за комфорт, інновації та дизайн.

Зберігає навіть найделікатніші тканини як новенькі

Цей барабан сушильної машини Haier має поверхню, розроблену таким чином, щоб навіть найделікатніші тканини залишалися в ідеальному стані, незалежно від того, скільки разів ви їх сушите. Завдяки спеціальним подушкоподібним підкладкам білизна м'яко ковзає по поверхні під час обертання барабана, ніколи не зачіпаючи тканину і не погіршуючи її якість.

Додайте час до циклів для більш глибокого сушіння

I-Time - це функція, за допомогою якої ви можете додати час до обраного циклу, щоб задовольнити вашу потребу або бажання висушити тканину більш глибоким способом. Час циклу можна збільшити, натиснувши відповідну кнопку. Різні програми додають різну кількість часу, відповідно до тривалості початкового циклу.

Повна простота використання завдяки стильній цифровій панелі керування

Стильний і практичний 7-дюймовий сенсорний екран дозволяє легко керувати сушильною машиною. Дисплей, доступний на 5 мовах, дозволяє без зусиль переміщатися між доступними програмами, перш ніж вибрати потрібну простим дотиком.

Нехай прання підлаштовується під ваш графік, а не навпаки

Розумна функція від Haier дозволяє запрограмувати сушильну машину на запуск циклу у зручний для вас час. Ця інновація - ще один спосіб переконатися, що прання підлаштовується під ваш графік, а не навпаки.


Дополнительные характеристики

Уровень шума, дБ
67

Общие характеристики

Страна производитель
Китай
Наличие дисплея
Есть
Объем загрузки, (кг)
9
Цвет
Белый
Гарантия
3 года
Ширина, (см)
60
Высота, (см)
85
Глубина, (см)
60
Управление по Wi-Fi
Нет
Класс энергопоребления
А++

Фильтра сушильных машин

Тип сушильной машины
Тепловой насос
Объем загрузки, кг
9 - 10 кг
Повернення та обмін товару протягом 30 днів !
17 років на ринку - понад 100 000 клієнтів !

Отзывы0

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рейтинг

Отзывы с оценкой

0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов