Морозильная камера Liebherr FNF4605

Код товара: 192460

24374₴

На складе

Доставка
  •  По Одессе 199 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  •  На карту банка
  •  Безналичный расчет
  •  Оплата частями
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен 
  • Различные способы оплаты

Морозильна камера Liebherr (Лібхєр)

NoFrost

"Відкриваючи морозильну камеру ви хочете бачити продукти, а не лід або іній. Технологія NoFrost захищає морозильну камеру від обледеніння, що зазвичай потребує багато енергії й іноді – значних витрат. Завдяки NoFrost вам не доведеться витрачати купу зусиль на розморожування холодильника, тож ви матимете більше часу на інші справи та зможете зекономити гроші. "

Сенсорний дисплей

"Це дійсно вражає: завдяки сенсорному дисплею користуватися холодильником Liebherr просто й ви робитимете це інтуїтивно. Усі функції чітко впорядковані. За допомогою дотиків можна легко вибирати функції та перевіряти поточну температуру холодильника. "

White

Простота, класичність, якість. Холодильник Liebherr із глянцевою поверхнею білого кольору вдало вписується в інтер’єр світлих відтінків і ніколи не виходить із моди. Він завжди буде сучасним, красивим і функціональним. Біла поверхня міцна й легко миється, тому ваш холодильник матиме гарний вигляд протягом багатьох років.

Заглиблена ручка

Оригінальність і функціональність. Ергономічне розташування суцільної заглибленої ручки, яка має вертикальне положення, дає змогу зручно й легко відкривати холодильник. Крім того, завдяки сучасному й лаконічному дизайну холодильник ідеально вписується в концепцію кухні без ручок.

InteriorFit

Доповніть лаконічний дизайн своєї кухні. Наші пристрої точно розташовуються в ніші глибиною 60 см. Звідти виступають лише двері, забезпечуючи в такий спосіб оптимальний доступ до заглибленої або звичайної ручки. Тож холодильник Liebherr не відвертає уваги від вашої кухні, а є лише родзинкою в її інтер’єрі.

Концепція цоколя

Хочете мати потужний, зручний і водночас екологічний холодильник? Тоді Liebherr створено саме для вас. Адже технологія BluPerformance робить його справді універсальним: маючи надзвичайно великий об’єм та високу інтенсивність охолодження, він витрачає зовсім мало енергії. І зауважте, що ви його майже не чутимете: попри високу потужність, Liebherr працює дуже тихо.

SpaceBox

У Liebherr ви розмістите навіть дуже великі продукти: тому що індичці розміру XL або багатоярусному торту-мороженому потрібно просто більше місця. Для таких випадків у вашому Liebherr є SpaceBox: завдяки великій висоті 250 мм він пропонує багато додаткового місця навіть для заморожених продуктів великого розміру. І це допоможе вам у гнучкому зберіганні запасів.

EnergySaver

Хочете одночасно заощадити енергію та гроші? Ваш Liebherr підтримає вас у цьому – за допомогою енергозберігаючого режиму. Коли ви активуєте EnergySaver, стандартна температура зростає на два градуси. Тож вашому Liebherr потрібно ще менше електроенергії – а ваші продукти залишаються оптимально свіжими.

SuperFrost

Бажаєте заморозити свіжі продукти з дбайливим збереженням вітамінів? Просто активуйте SuperFrost – і морозильне відділення збільшить холодопродуктивність. Так температура залишиться постійною, коли ви закладаєте незаморожені продукти. SuperFrost одночасно заощаджує енергію: якщо ви не відключите функцію вручну, вона відключиться автоматично через 65 годин.

Сигнал про вимкнення живлення

Ваш Liebherr – справжній ангел-охоронець продуктів: у разі відключення живлення він надійно подає сигнал тривоги. Його ви зможете не лише чути, а й бачити. На екрані відображається максимально досягнута температура у морозильному відділенні. Але вас ніколи не потурбують без потреби: якщо при короткочасному відключенні живлення температура не критично підвищується, сигнал тривоги залишається вимкненим.

Аварійний сигнал відчинених дверей

Аварійний сигнал відкритих дверей у вашому Liebherr стежить за тим, щоб ви не витрачали зайву енергію і не зіпсували продукти: як тільки двері холодильника залишаються відчиненими надто довго, він попередить вас – миготливим світлом та попереджувальним звуковим сигналом. Що означає «надто довго» - вирішуєте ви самі: в залежності від налаштування, аварійний сигнал відкритих дверей спрацьовує через 1, 2 або 3 хвилини.

Сигнал під час підвищення температури

У морозильному відділенні Liebherr продукти залишаються в безпеці навіть у разі несправності: сигнал при підвищенні температури надійно попереджає вас при досягненні критичного рівня температури. Цей сигнал ви зможете не лише чути, а й бачити. Екран відображає, наскільки піднялася температура. Звичайно, ви можете вимкнути сигнал вручну.

Змінний ущільнювач дверей

Завдяки двом регульованим ніжкам пристрій можна оптимально вирівняти та адаптувати до навколишніх умов, наприклад, на нерівній поверхні. Так ви зможете бути впевнені, що двері холодильника закриваються абсолютно щільно і тепло не проникне всередину пристрою і не утвориться конденсат. Це також економить енергію та гроші.

EasyOpen

Вам це знайоме? Після розміщення покупок у морозильній камері Ви помічаєте, що щось забули – і потрібно докласти великих зусиль, щоб знову відчинити двері. З Liebherr такого у Вас більше не буде: завдяки EasyOpen двері можна легко та зручно відчиняти навіть кілька разів поспіль.

Доукомплектований SmartDeviceBox

Хочете бути готовими до майбутнього розумного будинку? Ваш Liebherr буде радий вам допомогти: ви можете оснастити його модулем SmartDeviceBox, який виведе ваш Liebherr в інтернет. SmartDeviceBox встановлюється кількома простими діями та вже сьогодні відкриває вам весь світ цифрових можливостей.

Тихий / Silent

Що б ви хотіли чути у своїй кухні? Звук від смаження, сміх, музику? Одне точно ні: ваш холодильник. Він такий спокійний, що його майже не чути. Його секрет у його сучасному внутрішньому світі. Усі компоненти узгоджені один з одним технічно та механічно. Звучить добре, правда?

PartyMode

Тепер і гості можуть прийти – адже і ваш Liebherr теж у святковому настрої: як тільки ви включаєте режим PartyMode, він надійно дбає про наявність крижаних напоїв та додаткову порцію кубиків льоду. У режимі PartyMode активуються функції SuperCool та максимальне виробництво льоду. Через 24 години ваш Liebherr автоматично повертається у свій нормальний режим.

Блокування екрана

Екран, що світиться, – це магніт для дитячих рук, і ваш Liebherr знає це. Ось для чого існує блокування екрану: воно надійно запобігає ненавмисній зміні налаштувань вашого холодильника. Звичайно, ви також можете просто вимкнути блокування екрану.

BottleTimer

Вам це знайоме? Ви кладете пляшку вина в морозилку для швидкого охолодження – і забуваєте там. З BottleTimer цього більше ніколи не повториться: активацією функції SuperFrost він забезпечує надшвидке охолодження. А як тільки пляшка досягне оптимальної температури, ваш Lieberr нагадає вам через програму, що потрібно вийняти пляшку з морозильної камери.

SabbathMode

У священний день відпочинку припиняється будь-яка діяльність - це стосується і електричних пристроїв. Ваш Liebherr це враховує. У режимі SabbathMode вимкнено все освітлення холодильника, а також всі звукові сигнали, шуми та екран. Режим SabbathMode вимикається через 80 годин.

VarioSpace

Хочете надійно зберегти великий торт-морозиво до літньої вечірки? Для морозильної камери Liebherr це не проблема: вона знає, що іноді потрібно просто більше місця. Завдяки системі VarioSpace можна просто вийняти окремі висувні контейнери морозильного відділення та скляні полиці під ними: ось вам і дуже високий простір для зберігання!

Механізм зачинення

Зачиніть двері! Двері вашого Liebherr завжди будуть акуратно і щільно зачинені: механізм, що закриває, виключає виникнення зазору, навіть якщо двері холодильника були закриті занадто слабко або, навпаки, занадто сильно. Ваші продукти завжди зберігаються в оптимальних та безпечних умовах.

Оснащення, придатне для миття в посудомийній машині

Оснащення вашого Liebherr подвійно зручно: з одного боку, він допомагає у повсякденному використанні, а з іншого боку, його легко чистити. Потрібно помити маслю, FlexSystem або лоток для кубиків льоду? Просто поставте їх у посудомийну машину. Завдяки цьому у вас залишиться більше часу для інших справ.


Общие характеристики

Страна производитель
Німеччина
Тип компрессора
Обычный
Тип управления
Электронное
Мощность замораживания,кг/сутки
16
Система размораживания
No Frost
Цвет
Белый
Гарантия
3 года
Уровень шума, дБ
40
Ширина, (см)
60
Высота, (см)
146
Глубина, (см)
68
Полезный объем
193
Особенности морозильной камеры
Перенавешивание двери, Быстрая заморозка, Звуковой сигнал
Класс энергопоребления
А

Фильтра морозильных камер

Тип камеры
Шкаф
Количество отделений, (шт)
5
Диапазон высот, см
от 121 до 150
Диапазон широт, см
от 59 до 60
Диапазон объемов, (л)
от 100 до 199
Повернення та обмін товару протягом 30 днів !
17 років на ринку - понад 100 000 клієнтів !

Отзывы0

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рейтинг

Отзывы с оценкой

0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов