Морозильная камера Gorenje FN619EABK6

Код товара: 192459

25056₴

На складе

Доставка
  •  По Одессе 199 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  •  На карту банка
  •  Безналичный расчет
  •  Оплата частями
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен 
  • Различные способы оплаты

Морозильна камера Gorenje (Горєнье)

Бездоганна чистота без зусиль

Інноваційне глянсове гладке покриття всередині відділень забезпечує легке чищення холодильників із морозильними камерами Gorenje GardenFresh, щоб їжа зберігала поживні властивості та не псувалася.

Спеціальний ящик для легкого доступу до заморожених продуктів

Завдяки спеціально розробленому ящику у вигляді лотка у відсіку морозильної камери добре видно всі заморожені продукти. Навіть ті, які зберігаються в самому кінці, не залишаються непоміченими. Ящик розташований у верхній частині морозильної камери. Його можна вийняти до самого кінця і дістати все, що там зберігається.

Легке відкривання

Ергономічна ручка приладу з вбудованим механізмом відкривання забезпечує зручне та легке відкривання дверцят. Справжні матеріали та ретельно продумане розташування забезпечують хороше захоплення і приємний зовнішній вигляд.

Економія енергії

У разі тривалої відсутності морозильну скриню можна налаштувати на роботу в енергоощадному режимі, оскільки дверцята постійно закриті.

Швидке заморожування

Функція FastFreeze заморожує продукти за температури -24 °C, щоб зберегти більшу частину мінералів. Приблизно через 2 дні ця функція автоматично вимикається, а температура в морозильній камері повертається до початкового значення.

Стабільний, тихий і міцний

Інверторні компресори тихіші, міцніші та споживають менше енергії порівняно зі звичайним компресором. Вони краще і швидше адаптуються до змін температури всередині холодильника, зокрема під час відкривання дверцят, що означає менші коливання температури та кращі умови зберігання продуктів.

Електронне керування за допомогою LED-дисплея

Електронне керування за допомогою LED-дисплея на морозильній камері дає змогу встановити температуру зовні приладу зручним і комфортним для користувача способом. Дисплей керування також дає змогу активувати функцію FastFreeze на морозильній камері. У разі різкого підвищення температури на обох дисплеях загориться спеціальний сигнал, а також пролунає звуковий сигнал.

Грамотне розташування та ефективність освітлення

Світлодіоди забезпечують чудове й ефективне освітлення в морозильних камерах. Їх термін експлуатації в тридцять разів перевищує термін звичайних ламп. Крім того, завдяки світлодіодному освітленню економиться до десяти разів більше електроенергії.

Ідеальний мікроклімат на кожній полиці

Система вентиляції MultiFlow 360° рівномірно розподіляє повітря в морозильній камері, підтримуючи його оптимальну циркуляцію та найкращі умови зберігання продуктів.

Досить виснажливого розморожування!

Одна з найкращих систем охолодження на ринку, встановлена в морозильній камері, запобігає накопиченню льоду та інею, щоб знизити споживання електроенергії. Завдяки цьому простір використовується оптимальним чином, а морозильну камеру не потрібно розморожувати й очищати. Пакети та окремі заморожені продукти не злипаються, що дає змогу підтримувати порядок у морозильній камері.

Немає обмежень на відкриття дверцят

Завдяки функціональності відкриття дверцят морозильної скрині під прямим кутом, усі полиці та шухляди можуть бути повністю висунуті. Таке рішення ідеально підходить для морозильних скринь, розташованих біля бічної стіни, або поруч зі стільницею чи іншим приладом.

Достатньо місця для зберігання індички

Це найбільша шухляда морозильної камери та всього пристрою, яка ідеально підходить для зберігання великих продуктів, як-от індичка, кілька піц або навіть тортів.

Більший простір

Велика місткість для зберігання - це тенденція сучасних холодильних пристроїв. Це найкраще рішення для зберігання великої кількості продуктів. Велика місткість дає змогу краще впорядкувати продукти, наочніше бачити, що є в холодильнику, і менше викидати загублені та зіпсовані продукти. До того ж чим більше продуктів можна зберігати, тим менше часу потрібно витрачати на покупки.

Оптимальна ефективність за низьких температур

Сильний холод не стане на заваді під час використання цієї морозильної шафи, оскільки вона відмінно працює, навіть коли температура зовні опускається до -15 °C. Тому вона ідеально підходить для встановлення в гаражі або погребі.

Общие характеристики

Страна производитель
Сербія
Тип компрессора
Инвертор
Тип управления
Электронное
Мощность замораживания,кг/сутки
13
Система размораживания
No Frost
Цвет
Чёрный
Гарантия
2 года
Уровень шума, дБ
38
Ширина, (см)
60
Высота, (см)
185
Глубина, (см)
66
Полезный объем
280
Особенности морозильной камеры
Перенавешивание двери, Быстрая заморозка, Звуковой сигнал
Класс энергопоребления
А++

Фильтра морозильных камер

Тип камеры
Шкаф
Количество отделений, (шт)
7
Диапазон высот, см
от 181 до 200
Диапазон широт, см
менее 59
Диапазон объемов, (л)
от 200 до 299
Повернення та обмін товару протягом 30 днів !
17 років на ринку - понад 100 000 клієнтів !

Отзывы0

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рейтинг

Отзывы с оценкой

0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов