Духовой шкаф Pyramida PO 90 EP BL

Код товара: 190899

10475₴

На складе

Доставка
  •  По Одессе 199 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  •  На карту банка
  •  Безналичный расчет
  •  Оплата частями
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен 
  • Различные способы оплаты
Сама елегантність


Сама елегантність. Pyramida PO 90 ЕР BL – справжній витвір мистецтва. Ця духова шафа гармонійно впишеться в інтер'єр будь-якої сучасної кухні. Фронтальна панель виконана із загартованого скла чорного кольору, поверхня якого красиво відблискує на світлі. Компактні габарити дозволяють вбудувати PO 90 ЕР BL в шафу невеликого кухонного гарнітура, та попри це вона досить об’ємна, щоб приготувати велику порцію за один раз.


#
Більше режимів – більше можливостей


Використовуйте цілих 9 програм, щоб довести свою майстерність приготування страв до досконалості і витрачати на підготовку менше часу. Любителям м'ясних делікатесів припаде до душі режим «швидке приготування», в якому вплив нагрівача доповнюється примусовою циркуляцією повітря, що забезпечує підтримку однакової температури в усіх зонах духовки. Завдяки цьому курка-гриль не підгорить і рівномірно прожариться зсередини, а стейк і шашлик залишаться м'якими і соковитими. Програма розморожування, забезпечує циркуляцію повітря кімнатної температури всередині камери, допоможе не тільки розморозити рибу чи м'ясо, а й надати потрібної консистенції морозиву і іншим холодним десертам, що перетворилися у вашій морозилці в шматочки льоду.


#
Керуйте з комфортом


Необхідності запам'ятовувати час постановки дека в духовку і вираховувати, як довго вже готується страва, більше немає. Пара дотиків до сенсорних клавіш – і ви вже задали необхідний час приготування: по його закінченні духовка автоматично вимкнеться. Показання таймера відображаються на великому LED-дисплеї, розміщеному на панелі управління. За перемикання програм і установку температури відповідають дві ергономічні механічні ручки з антиковзаючим покриттям. Для включення духовки просто поверніть їх в потрібне положення, направивши покажчики на піктограму режиму і значення необхідної температури.


#
Догляд без клопоту


Забудьте про труднощі, пов'язані з підтриманням духовки в ідеальній чистоті. Внутрішня камера PO 90 EP BL покрита антипригарной емаллю легкого очищення, що не дозволяє жиру, частинкам сажі і кіптяви накопичуватися на її стінках. Просто протріть духовку вологою губкою після закінчення приготування – і вона знову засяє. Для зручності очищення інженери Pyramida також оснастили дану модель знімними хромованими напрямними і знімним внутрішнім склом двері. Весь догляд за ними полягає в обполіскуванні теплою водою.


#
Турбота в дрібницях


Сучасна система тангенціального охолодження забезпечує примусову циркуляцію холодного повітря навколо корпусу духовки, тим самим не дозволяючи їй перегріватися. Вона працює навіть після закінчення готування – до тих пір, поки пристрій повністю не охолоне.


#

Общие характеристики

Тип духового шкафа
Электрический
Наличие дисплея
Есть
Тип управления
Механическое
Объем, (л)
57
Цвет
Чёрный
Очистка духового шкафа
Гидролизная (очистка паром)
Тип направляющих
Съемные
Наличие гриля
С грилем
Термозонд (термощуп)
Нет

Фильтра духовых шкафов

Особенные функции
Конвекция, Размораживание
Повернення та обмін товару протягом 30 днів !
17 років на ринку - понад 100 000 клієнтів !

Отзывы0

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рейтинг

Отзывы с оценкой

0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов