Холодильник HAIER HFW7720ENMB

Код товара: 192601

41139₴

В наличии

Доставка
  •  По Одессе 199 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  •  На карту банка
  •  Безналичный расчет
  •  Оплата частями
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен 
  • Различные способы оплаты

Опис Холодильник Haier HFW7720ENMB

Технологія Fresher Techs — максимально довге збереження свіжості

Компанія Haier впевнена, що використання новітніх технологій та багаторічного досвіду допоможе захистити ваші продукти з максимальною ефективністю. Fresher Techs — це сучасні технології, які розроблені інженерами Haier лише з однією метою: зберегти їжу свіжою та смачною на найдовший термін.

Total No Frost — жодного шматочку криги у холодильнику

Haier Total No Frost — це сучасна технологія, яка запобігає утворенню інею в холодильній та морозильній камерах. Більше ніякого потрапляння теплого повітря під час безперервного розморожування. Це забезпечить захист заморожених продуктів та мінімізацію втрати енергії, а також не допустить змішування запахів страв у холодильнику.

Humidity Zone — свіжа їжа завжди в наявності

Овочі та фрукти варто зберігати в оптимальних температурних умовах, інакше вони можуть втратити свої корисні властивості. Спеціальна шухляда Humidity Zone допоможе зберегти продукти свіжими вдвічі довше. Це можливо завдяки технології HCS (Humidity Control System) — мембрані з рослинних волокон, яка підтримує вологість на рівні 90% і автоматично регулює її, запобігаючи утворенню конденсату всередині шухляди. Циркуляція прохолодного повітря всередині зони гарантує, що ваші продукти будуть довше зберігати свою поживну цінність.

My Zone Plus — зручне регулювання температури

Шухляда My Zone Plus оснащена технологією від Fresher Techs, яка дозволяє легко регулювати температуру в діапазоні від 1°C до +3°C. Вибір потрібної температури залежить від типу продуктів, які ви хочете в ній зберігати. Діапазон від -1°C до 0°C ідеально підходить для м'яса, від +1°C до +2°C — для овочів, а +3°C — найкраща температура для фруктів.

Гарантія надійності

Передова компресорна технологія Haier дозволяє значно зменшити вібрації під час роботи холодильника. Завдяки цьому прилад працює не тільки ефективніше, але й набагато тихіше. Крім того, після придбання холодильника ви отримуєте 15 років гарантії на компресор.

Шухляди Easy Access — зручний доступ до морозильної камери

Ящики Easy Access дозволяють ефективно використовувати простір та забезпечують легкий доступ до всієї морозильної камери. Унікальна будова ящиків гарантує їхню довговічність — понад 50 000 відкриттів і закриттів.

Air Surround Cooling — стала температура на кожній полиці

У холодильнику форсунки з холодним повітрям розташовуються на кожній полиці. Це забезпечує постійну температуру на всіх рівнях приладу і допомагає зберегти продукти свіжими якнайдовше.

DayLight — покращене освітлення зсередини

Задня стінка холодильника вкрита світлодіодним підсвічуванням, яке гарантує ідеальну видимість всіх продуктів, незалежно від того, наскільки заповнений холодильник. А поступове збільшення освітлення при відкриванні дверцят зробить користування приладом ще зручнішим.

Безпечне зберігання пляшок

Спеціальна полиця створена для безпечного, стабільного та зручного зберігання пляшок у холодильнику. Вона захищає пляшки від випадкового зсуву і відокремлює напої від інших продуктів.

Вишукане внутрішнє оздоблення холодильника

Холодильник Haier ідеально поєднує в собі вишуканий дизайн і повсякденний комфорт. Покриття проти відбитків пальців, сучасна панель керування, полиці із загартованого скла та ручки з лазерним різьбленням збагатять будь-яку кухню.

Зручне керування налаштуваннями

Холодильник Haier оснащений цифровим сенсорним дисплеєм, який ідеально поєднується з кольором дверцят приладу. Тепер ви можете легко контролювати температуру та інші налаштування, не відкриваючи дверцят.

Клас енергоспоживання А++ — низьке енергоспоживання

Холодильник Haier — це сучасний прилад, що працює в класі енергоспоживання А++, завдяки чому ваші рахунки за електроенергію будуть значно нижчими. Клас А++ — це не тільки питання домашньої економії, але й користь для навколишнього середовища.

Вражаюча місткість для будь-якої кухні

Холодильники Haier гарантують величезну кількість місця як в холодильній, так і в морозильній камері. Ці ергономічні прилади відмінно підходять для зберігання великої кількості продуктів навіть для кухонь з обмеженим простором.

Три полиці в холодильнику

Тепер стало ще зручніше підтримувати ідеальний порядок завдяки інноваційній будови холодильника Haier. Три полиці із загартованого скла та додаткова полиця для зберігання пляшок дозволять вам користуватися простором максимально ефективно.

Дверцята з шістьма полицями

Зберігайте безпечно напої, соки, олії та соуси. Організуйте розташування улюблених продуктів і насолоджуйтесь їх легкою доступністю в будь-який час дня і ночі.

Haier №1 у світі

3 2009 року компанія Haier є недосяжним лідером у виробництві побутової техніки. Метою розвитку компанії є створення надійних приладів найвищої якості. Адаптуючись до динаміки сучасного світу та мінливих вимог споживачів, бренд пропонує інноваційні, функціональні та сучасні продукти для повсякденного життя.

Надихайтеся!

Дополнительные характеристики

Wi-Fi
Есть
Особенности
Режим «відпустка», Швидка заморозка,Нульова камера

Общие характеристики

Страна производитель
Китай
Тип холодильника
Многодверный
Система разморозки
No Frost (общий)
Объем холодильника, (л)
337
Объем морозильника, (л)
140
Тип компрессора
Инвертор
Тип управления
Электронное
Мощность замораживания,кг/сутки
14
Цвет
Чёрный
Гарантия
3 года
Уровень шума, дБ
37
Ширина, (см)
70
Высота, (см)
201
Глубина, (см)
68
Класс энергопоребления
А++

Фильтра холодильников

Морозильная камера
Внизу
Диапазон высот
от 196 до 215 см
Диапазон широт
от 66 до 70 см
Диапазон глубин
от 63 до 69 см
Тип ручек
Скрытые

"Один в один"

Повернення та обмін товару протягом 30 днів !
17 років на ринку - понад 100 000 клієнтів !

Похожие товары

Отзывы0

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рейтинг

Отзывы с оценкой

0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов