Холодильник Samsung RT42CG6000B1UA

Код товара: 191990

23589₴

На складе

Доставка
  •  По Одессе 199 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  •  На карту банка
  •  Безналичный расчет
  •  Оплата частями
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен 
  • Различные способы оплаты

SmartThings AI Energy Mode

Контролюйте та проактивно заощаджуйте енергію. Режим AI Energy Mode аналізує особливості використання холодильника та оцінює енергоспоживання на основі технології штучного інтелекту. Якщо розрахунковий рахунок за електроенергію перевищує встановлений вами цільовий показник, він рекомендує увімкнути режим економії, щоб зменшити споживання енергії до 7%.

Optimal Fresh+

Зберігайте продукти свіжими вдвічі довше. Ящик Optimal Fresh+ дозволяє перемикатися між 4 режимами для зберігання різних продуктів. У режимі "М'яке заморожування" він зберігає свіжість делікатних продуктів, таких як м'ясо та риба, удвічі довше, ніж при звичайному охолодженні, і зберігає їхній природний смак.

SpaceMax

Зберігайте більше продуктів у просторій камері з місткістю на 20 літрів більше. Унікальна технологія SpaceMax використовує спеціальну високоуретанову ізоляцію, яка дозволяє зробити стінки набагато тоншими не погіршуючи при цьому енергоефективність. Таким чином, всередині стає більше простору.

Auto Ice Maker (додатково)

Переконайтеся, що у вас завжди є достатньо льоду для холодних напоїв, і звільніть місце в холодильнику. Auto Ice Maker автоматично виготовляє та зберігає кубики льоду в нижньому відсіку, який ви можете дістати, щоб подати лід у будь-якому місці. А оскільки він вбудовується в морозильну камеру, то звільняє місце в холодильнику.

Active Fresh Filter (додатково)

Підтримуйте холодильник у чистоті та гігієнічності, зменшуючи ризик забруднення продуктів. Active Fresh Filter усуває 99,99% бактерій на поверхні фільтра. Повітря проходить через фільтр з активованим вугіллям, тому воно стерилізується та дезодорується, а антибактеріальна сітка усуває бактерії.

Ефективне споживання енергії, розумне заощадження

Керуйте своїм енергоспоживанням, щоб зменшити вуглецевий слід і заощадити гроші. SmartThings Energy забезпечує поради щодо енергоефективності. Ця функція також відстежує енергоспоживання приладів у режимі реального часу та порівнює його з попереднім місяцем.

Розумне обслуговування, простий догляд

Доглядати за холодильником стало простіше. SmartThings Home Care забезпечує контроль і сповіщення в режимі реального часу. Ви можете перевірити його стан, зокрема стан фільтра для води. Він також автоматично сповіщає вас про необхідність заміни деталей або виявлення проблем і пропонує рішення.

Multi Tray (додатково)

Використовуйте простір холодильника з користю. Знімний лоток Multi Tray встановлюється під полицями і дозволяє компактно зберігати та організовувати різні дрібні предмети, такі як пляшки та банки, а також їжу та інгредієнти, наприклад, піцу та коробки з-під яєць. Його легко вийняти, тож ви зможете подати їх будь-де.

Цифрова інверторна технологія 

Насолоджуйтеся високою енергоефективністю, низьким рівнем шуму та тривалим терміном служби. Цифровий інверторний компресор автоматично регулює швидкість обертання відповідно до потреби в охолодженні. Тому він працює тихо, ефективно використовує енергію і залишається працездатним тривай час.

Дизайн 

Надайте своїй оселі витонченого та сучасного вигляду. Чистий і модерний дизайн вирізняється вражаюче красивими пласкими дверцятами зі сріблястим декором преміум-класу по краях і вбудованими ручками, що не виступають назовні. Вони ідеально поєднуються з кухонною технікою та покращують дизайн.

Power Cool 

Насолоджуйтеся швидким охолодженням, щоб швидко охолодити їжу та напої. Одним натисканням кнопки Power Cool подає в холодильник інтенсивний потік холодного повітря. Ви можете швидко охолодити продукти на тиждень, щоб зберегти їхню свіжість і смак, або швидко охолодити улюблені напої для вечірки.

Всебічне охолодження 

Виведіть зберігання продуктів на новий рівень оптимізованого охолодження та ефективного збереження свіжості. Удосконалена система всебічного охолодження постійно контролює температуру та циркулює холодне повітря через стратегічно розташовані вентиляційні отвори.


Общие характеристики

Страна производитель
Таїланд
Тип холодильника
Двухкамерный
Система разморозки
No Frost (общий)
Объем холодильника, (л)
317
Объем морозильника, (л)
97
Тип компрессора
Инвертор
Тип управления
Электронное
Мощность замораживания,кг/сутки
4.5
Цвет
Чёрный
Гарантия
3 года + 20 лет на мотор
Уровень шума, дБ
40
Ширина, (см)
70
Высота, (см)
178
Глубина, (см)
67
Класс энергопоребления
А+

Фильтра холодильников

Морозильная камера
Вверху
Диапазон высот
от 170 до 180 см
Диапазон широт
от 66 до 70 см
Диапазон глубин
от 63 до 69 см
Тип ручек
Скрытые

"Один в один"

Хит продаж
Холодильник Samsung RT42CB662022UA Холодильник Samsung RT42CB662022UA Холодильник Samsung RT42CB662022UA Холодильник Samsung RT42CB662022UA Холодильник Samsung RT42CB662022UA Холодильник Samsung RT42CB662022UA
Повернення та обмін товару протягом 30 днів !
17 років на ринку - понад 100 000 клієнтів !

Похожие товары

Новинка
Холодильник PRIME Technics RS 804 ET Холодильник PRIME Technics RS 804 ET Холодильник PRIME Technics RS 804 ET Холодильник PRIME Technics RS 804 ET
Новинка
Холодильник PRIME Technics RFS 1833 M Холодильник PRIME Technics RFS 1833 M
Новинка
Холодильник PRIME Technics RFS 1819 M Холодильник PRIME Technics RFS 1819 M
Новинка
Холодильник PRIME Technics RFN 1859 EGB Холодильник PRIME Technics RFN 1859 EGB Холодильник PRIME Technics RFN 1859 EGB Холодильник PRIME Technics RFN 1859 EGB Холодильник PRIME Technics RFN 1859 EGB
Новинка
Холодильник Gorenje RK4182PW4 Холодильник Gorenje RK4182PW4
Холодильник Gorenje RK4182PW4 13327₴
Новинка
Холодильник Gorenje RK4182PS4 Холодильник Gorenje RK4182PS4
Холодильник Gorenje RK4182PS4 14089₴
Новинка
Холодильник Gorenje RB492PW Холодильник Gorenje RB492PW
Холодильник Gorenje RB492PW 9306₴
Новинка
Холодильник Gorenje R492PW Холодильник Gorenje R492PW Холодильник Gorenje R492PW
Холодильник Gorenje R492PW 9639₴

Отзывы0

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рейтинг

Отзывы с оценкой

0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов