Холодильник Whirlpool W7X 82O W

Код товара: 191964

19579₴

На складе

Доставка
  •  По Одессе 199 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  •  На карту банка
  •  Безналичный расчет
  •  Оплата частями
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен 
  • Различные способы оплаты

Насолоджуйтесь неймовірною свіжістю та якістю продуктів! Холодильник Whirlpool W7X82OW із нижньою морозильною камерою: із системою охолодження Total NoFrost. З технологією Total NoFrost у холодильнику Whirlpool повітря у морозильній камері автоматично осушується, завдяки чому не потрібно витрачати час на розморожування. Крім того, заморожені продукти не прилипають до стінок, етикетки залишаються розбірливими, а місце зберігання продуктів – чистим. Датчики 6th Sense виявляє найменші зміни температури та вологості та негайно відновлює їх рівень відразу після того, як Ви покладете продукти в холодильну камеру та закрийте дверцята. Whirlpool W7X82OW має клас енергоефективності А++, що забезпечить якісні результати у поєднанні з низьким рівнем енергоспоживання. Використовуйте переваги швидкого доступу до продуктів завдяки спеціальній полиці простого доступу на напрямних вона висувається таким чином, що дозволяє швидко отримати ті продукти, які Ви найчастіше використовуєте.

Завжди ідеальні умови для зберігання продуктів

Технологія 6th Sense Precision Control забезпечує постійний контроль температури та рівня вологості в режимі реального часу, негайно реагуючи на їх зміни та оперативно відновлюючи їх до необхідного рівня як у холодильній, так і та в морозильній камерах. Продукти, фрукти та овочі залишаються свіжими довше, зберігають колір, форму та корисні властивості.

Система охолодження Total No Frost

Інтелектуальні датчики всередині холодильної камери відстежують температуру та зменшують її коливання, щоб забезпечити оптимальний рівень, необхідний для зберігання продуктів. Технологія Whirlpool Total NoFrost автоматично осушує повітря в морозильній камері, завдяки чому немає необхідності витрачати час на розморожування. Крім того, заморожені продукти не прилипають до стінок, етикетки залишаються розбірливими, а місце зберігання продуктів завжди чистим.

Весь простір, який Вам потрібний

Інноваційний дизайн надасть комфортне керування простором та різноманітність ергономічних рішень для зберігання продуктів та напоїв. При цьому завжди буде можливість перерозподілити простір так, як це потрібно Вам.

Фрукти та овочі залишаються свіжими до 15 днів

Два висувні ящики з вбудованим регулятором вологості дозволяє зберігати фрукти та овочі свіжими до 15 днів*.*На основі зміни зовнішнього вигляду та візуальної оцінки якості в порівнянні зі звичайними фруктами та овочами. Результат внутрішнього тестування.

Зберігає свіжість ніжних страв довше!

FreshBox – СПЕЦІАЛЬНИЙ ящик з температурою приблизно 0°C, ЗАВДЯКИ ЧОМУ він стає ідеальним місцем для зберігання м'яса, риби та інших продуктів, що швидко псуються. За рахунок підтримки постійного рівня температури, продукти збережуть смак, структуру та корисні властивості, а Ви зможете насолодитися свіжими та здоровими стравами.

Зручний доступ

Спеціальна полиця простого доступу на напрямних висувається таким чином, що дозволяє швидко дістати ті продукти, які Ви найчастіше використовуєте.

Швидко заморозити продукти

Функція швидкого заморожування встановлює температуру в морозильній камері на 10 градусів нижче мінімального значення, щоб швидко заморозити продукти та зберегти їх смакові якості.

Внутрішнє LED освітлення

Нова надійна та ефективна система світлодіодного освітлення споживає менше енергії. Це також забезпечує кращу видимість усередині холодильника.


Общие характеристики

Страна производитель
Польша
Тип холодильника
Двухкамерный
Система разморозки
No Frost (общий)
Объем холодильника, (л)
231
Объем морозильника, (л)
104
Тип компрессора
Инвертор
Тип управления
Электронное
Мощность замораживания,кг/сутки
10
Цвет
Белый
Гарантия
1 год
Ширина, (см)
60
Высота, (см)
191
Глубина, (см)
68

Фильтра холодильников

Морозильная камера
Внизу
Диапазон высот
от 186 до 195 см
Диапазон широт
от 56 до 60 см
Диапазон глубин
от 63 до 69 см
Тип ручек
Скрытые

"Один в один"

Повернення та обмін товару протягом 30 днів !
17 років на ринку - понад 100 000 клієнтів !

Похожие товары

Новинка
Холодильник PRIME Technics RS 804 ET Холодильник PRIME Technics RS 804 ET Холодильник PRIME Technics RS 804 ET Холодильник PRIME Technics RS 804 ET
Новинка
Холодильник PRIME Technics RFS 1833 M Холодильник PRIME Technics RFS 1833 M
Новинка
Холодильник PRIME Technics RFS 1819 M Холодильник PRIME Technics RFS 1819 M
Новинка
Холодильник PRIME Technics RFN 1859 EGB Холодильник PRIME Technics RFN 1859 EGB Холодильник PRIME Technics RFN 1859 EGB Холодильник PRIME Technics RFN 1859 EGB Холодильник PRIME Technics RFN 1859 EGB
Новинка
Холодильник Gorenje RK4182PW4 Холодильник Gorenje RK4182PW4
Холодильник Gorenje RK4182PW4 13327₴
Новинка
Холодильник Gorenje RK4182PS4 Холодильник Gorenje RK4182PS4
Холодильник Gorenje RK4182PS4 14089₴
Новинка
Холодильник Gorenje RB492PW Холодильник Gorenje RB492PW
Холодильник Gorenje RB492PW 9306₴
Новинка
Холодильник Gorenje R492PW Холодильник Gorenje R492PW Холодильник Gorenje R492PW
Холодильник Gorenje R492PW 9639₴

Отзывы0

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рейтинг

Отзывы с оценкой

0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов