Встраиваемый холодильник Samsung BRB307154WW/UA

Код товара: 191862

39159₴

В наличии

Доставка
  •  По Одессе 199 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  •  На карту банка
  •  Безналичный расчет
  •  Оплата частями
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен 
  • Различные способы оплаты

Більше свіжої їжі, більше місця для зберігання

Свіжість без інею. No Frost

Не марнуйте час і сили на розморожування холодильника. Технологія No Frost підсилює циркуляцію повітря, щоб підтримувати постійну температуру, а це запобігає накопиченню льоду. Також цільова температура досягається набагато швидше. Система охолодження навантажується менше, тому служить довше.

Більше місця всередині

Технологія SpaceMax — це високоефективна система термоізоляції, в якій стінки тонші, ніж зазвичай. Отже, з'являється більше місця для зберігання, а зовнішні розміри не змінюються.

Система Twin Cooling Plus

Система окремо оптимізує температуру й вологість у холодильнику та морозильній камері.

No Frost

Не марнуйте час і сили на розморожування холодильника.

Вологість і свіжість. Система Twin Cooling Plus

Система окремо оптимізує температуру й вологість у холодильнику та морозильній камері. Система Twin Cooling Plus забезпечує зберігання їжі в оптимальних умовах і запобігає змішуванню запахів. За високого рівня вологості в холодильнику їжа, що швидко псується, зберігає вологість і залишається свіжою.

Холод залишається всередині. Металева охолоджувальна пластина 

Підтримуйте оптимальну температуру в холодильнику, щоб їжа залишалася свіжою, навіть якщо ви часто відкриваєте дверцята. Металева охолоджувальна пластина підсилює циркуляцію холодного повітря та допомагає компенсувати втрати тепла в разі повторного зачинення дверцят. Також вона додає вишуканого вигляду.

Складайте більше у дверцята. Variety Guard 

Використовуйте простір у дверцятах холодильника більш ефективно. Більше продуктів займають менше місця. Дизайн Variety Guard дає змогу вам розташовувати до 5 шухляд відповідно до ваших потреб. Отже, ви можете оптимально розмістити й зберігати продукти різного розміру.

Оптимальна вологість. Відділення Fresh Zone

Дає змогу зберігати свіжість і смак фруктів та овочів довше. Fresh Zone — це спеціально розроблена шухляда, що створює оптимальні умови для зберігання продуктів, які швидко псуються. Стінки відділення Fresh Zone ущільнені, що допомагає підтримувати оптимальні умови для зберігання, запобігаючи втратам вологи.

Енергоефективність

Насолоджуйтеся меншим рівнем шуму й більшою енергоефективністю. Компресор із цифровим інвертором автоматично регулює швидкість роботи залежно від потреби в охолодженні. У кімнаті, де він знаходиться, тихіше, ніж у бібліотеці, адже його рівень шуму лише 35 дБ (В). Він також відповідає новим енергетичним правилам, заощаджуючи ваші гроші.

Rack & Shelf

Краще використовуйте простір у холодильнику за допомогою багатофункціональної полички для винних пляшок Rack & Shelf. Її розміри дають змогу зберігати не тільки стандартні пляшки, але й товщі, наприклад пляшки шампанського. Рівна форма забезпечує її універсальність, оскільки на ній можна зберігати інші продукти, як-от піца та яйця в лотках.

Технології Power Cool + Power Freeze

Насолоджуйтеся швидким охолодженням. Завдяки натисканню кнопки технологія Power Cool вмикає інтенсивний потік холодного повітря в холодильнику для швидкого охолодження ваших продуктів або улюблених напоїв. Технологія Power Freeze забезпечує швидкий приплив холодного повітря до морозильної камери. Вона чудово підходить для заморожування або додаткового ущільнення заморожених продуктів і виготовлення льоду.

Як виміряти

Ви регулюєте режим зберігання продуктів одним дотиком. Cool Select+

Насолоджуйтеся перевагами, які надає функція Cool Select Plus. Завдяки їй ви можете встановити оптимальну температуру для зберігання різних продуктів, щоб усе залишалося свіжим. Просто виберіть один з режимів: Cool (2 °C), Chill (?1 °C), Soft Freeze (?5 °C) або Freeze (?15...?23 °C) відповідно до ваших потреб.


Общие характеристики

Страна производитель
Польша
Тип холодильника
Двухкамерный
Система разморозки
No Frost (общий)
Объем холодильника, (л)
231
Объем морозильника, (л)
82
Тип компрессора
Инвертор
Мощность замораживания,кг/сутки
6
Гарантия
3 года + 20 лет на мотор
Уровень шума, дБ
35
Ширина, (см)
54
Высота, (см)
193
Глубина, (см)
55

Фильтра холодильников

Морозильная камера
Внизу
Диапазон высот
от 186 до 195 см
Диапазон широт
от 51 до 55 см
Диапазон глубин
до 55 см
Повернення та обмін товару протягом 30 днів !
17 років на ринку - понад 100 000 клієнтів !

Отзывы0

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рейтинг

Отзывы с оценкой

0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов