Кондиционер Ardesto ACM-09ERP-R32-WI-FI-AG-S

Код товара: 191455

15400₴

На складе

Доставка
  •  По Одессе 199 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  •  На карту банка
  •  Безналичный расчет
  •  Оплата частями
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен 
  • Различные способы оплаты

Енергоефективний кондиціонер ARDESTO з ERP-інвертором допоможе створити комфортні умови в будинку або офісі в будь-яку пору року (до -20°С). Для зручності управління пристроєм в комплекті поставки надається пульт ДУ і модуль бездротового зв'язку, що дозволяє віддалено налаштовувати кондиціонер через Wi-Fi.

Інверторний компресор

Якщо звичайний кондиціонер для досягнення або підтримки заданої температури періодично вмикає та вимикає компресор, то інверторний відповідно до потреб зменшує або збільшує його продуктивність. Саме завдяки цьому досягається нижчий рівень шуму (54 дБ) та обумовлена енергоефективність, адже кондиціонер працює не на максимальній потужності, а на необхідній.

ERP-інвертор

Energy Related Products або "Екодизайн" - важливий і невід'ємний норматив на території Європейського союзу, що відповідає за показники впливу на озоновий шар і захист довкілля протягом терміну експлуатації продукту. Завдання "Екодизайну" - зниження споживання електрики і викидів CO2 на 20% шляхом поступового посилення вимог до електричних приладів. Простими словами, дані ERP у системах кондиціонування говорять про вищу енергоефективність і безпеку для природи.

Робота за низької напруги

Низька напруга в мережі - найчастіша проблема в будинку. 160-180 В - цього недостатньо для більшості побутових приладів і ламп. Кондиціонери ARDESTO з ERP-інвертором можуть працювати на охолодження за 130 В завдяки вбудованому стабілізатору напруги.

Холодоагент R32 для більшої енергоефективності

Кондиціонер працює на холодоагенті R32 - це сучасний, енергоефективний і безпечний для довкілля фреон. Крім того, він вирізняється високими показниками охолодження за мінімальних витрат.

Безперебійна робота за -20 °С

Модель працює без втрати енергоефективності за температури від -15 °С до +50 °С, а з невеликими втратами і за -20 °С! Але слід пам'ятати, що споживання електроенергії безпосередньо залежить від температури на вулиці, наприклад: при -7 °С - 2.212 кВт, а при +7 °С - 0.938 кВт. Сезонний коефіцієнт енергоефективності спліт-системи в режимі охолодження - 7.4, а продуктивність становить 9 000 BTU/год. По роботі на обігрів: сезонна енергоефективність на рівні 4.1, а продуктивність - 10 000 BTU/год. Рівень шуму внутрішнього блоку: 54 дБ.

Режими та функції

Оптимізувати роботу кондиціонера для потреб користувача допоможуть настроювані режими і спеціальні функції. Всього чотири основні режими роботи: Осушення, Вентилятор, Охолодження, Обігрів. Крім того, є додаткові розширені функції, зокрема: налаштування напрямку повітряного потоку, можливість повороту жалюзі (горизонтальних, вертикальних), робота в енергоощадному режимі Eco, функції Sleep, Turbo, Clean і, звичайно, таймер.

Керування через пульт ДУ або віддалено

Крім стандартного пульта ДУ є можливість керувати кондиціонером віддалено. Для цього необхідно під'єднати Wi-Fi-модуль до внутрішнього блоку, завантажити застосунок Nethome Plus (сумісний з iOS і Android) і виконати необхідні налаштування. Це не спричинить складнощів, адже в комплекті поставки є докладна інструкція. Після встановлення застосунку стануть доступні цікаві функції, зокрема "Спільний доступ", що дає змогу кільком користувачам одночасно керувати кондиціонером, а також "Перевірка" для простої перевірки робочих параметрів кондиціонера.

Общие характеристики

Тип кондиционера
Сплит системы
На помещение до, кв.м
25
Тип компрессора
Инвертор
Цвет
Белый
Управление по Wi-Fi
Есть
Диапазон рабочей температуры
от -15 до +50

Фильтра кондиционеров

Площадь, м²
до 25
Маркировка
9-ка
Повернення та обмін товару протягом 30 днів !
17 років на ринку - понад 100 000 клієнтів !

Отзывы0

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рейтинг

Отзывы с оценкой

0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов