Общие характеристики | ||
Страна производитель | Румунія | |
Мощность (Вт) | 1400 | |
Вместимость кофе, (г) | 250 | |
Тип кофеварки | Кофемашина | |
Давление | 15 бар | |
Цвет | Чёрный | |
Гарантия | 2 года | |
Емкость для молока | Нет | |
Используемый кофе | Зерна/Молотый | |
Объем резервуара для воды, л | 1,7 |
La Specialista Arte була розроблена для покращення кожного процесу приготування кавових напоїв. Отримання найкращих результатів у кожній порції, починаючи від помелу зерен та розкриття їхнього аромату, закінчуючи експериментами з латте-артом ручної роботи. Побалуйте себе справжньою кавою! З кавоваркою DeLonghi EC 9155 MB La Specialista Arte – це просто та доступно кожному.
Завдяки різноманітності кавових рецептів, які можна приготувати, кавоварка DeLonghi La Specialista Arte підходить для будь-якого цінителя, а елегантний та міцний дизайн робить її ідеальним доповненням до будь-якої кухні. - 8 ступенів помелу, спеціально розроблених для всіх сортів кавових зерен; - 3 рівні температури заварювання, які можна адаптувати до сорту зерен та ступеня їх обсмажування; - вбудована кавомолка з темпером допомагає усунути безлад під час помелу та допомагає правильно сформувати таблетку; - ручний капучинатор MyLatte Art ідеально підходить для текстурування шовковистої та гладкої мікропени для занять латте-артом.
La Specialista Arte відкриває світ якісної кавоварки для тих, хто надає перевагу каві в стилі бариста і хоче відтворити автентичний досвід приготування кафе у себе вдома. Кавомолка, що вбудовується, забезпечує ідеальну одинарну або подвійну порцію з регулюванням ступеня помелу. Налаштування можна регулювати в залежності від купажу кавових зерен. La Specialista Arte є еквівалентом набору баріста для практики та експериментів зі смаками кави у поєднанні з найкращими технологіями.
Три встановлені програми: еспресо, американо та гаряча вода дозволяють у мінімальні терміни приготувати основу для будь-якого кавового напою. Система підтримує постійну температуру води під час процесу заварювання кави, забезпечуючи правильне нагрівання для кращого результату. Вручну текстуруйте молоко для ідеальної мікропіни та автентичного досвіду бариста.