Стиральная машина Samsung WW11B1944AGHUA

Код товара: 191041

29259₴

На складе

Доставка
  •  По Одессе 199 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  •  На карту банка
  •  Безналичный расчет
  •  Оплата частями
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен 
  • Различные способы оплаты

Пральна машина Samsung WW11B1944AGHUA

Функція AI Ecobubble

Насолоджуйтесь ефективнішим пранням із функцією AI Ecobubble. Вона створює бульбашки, які видаляють на 24% більше забруднень навіть за низьких температур, заощаджуючи 70% енергії та забезпечуючи на 45,5% кращий догляд за тканиною. Вона також визначає тип тканини та оптимізує кількість бульбашок, час прання, температуру та швидкість віджимання.

  • До 70% Збереження енергії.
  • До 24% Найкраще видалення плям.
  • До 45,5% Поліпшений догляд за тканиною.

Функція AI Wash

Досягніть найкращих результатів прання з меншими витратами і зусиллями. У системі AI Wash використовуються 4 різні типи датчиків. Потім вона інтелектуально оптимізує кількість води та миючого засобу, а також час замочування, полоскання та віджиму.

  • Визначення завантаження прання.
  • Визначення рівня води.
  • Визначення тканини.
  • Визначення рівня забруднення.
  • Визначення рівня миючого засобу.

Дизайн BESPOKE і технологія SpaceMax

Зробіть свій дім комфортнішим і періть багато речей у пральній машині з великим завантаженням 11 кг, що має стандартну глибину 600 міліметрів. Простий та плоский дизайн органічно поєднується із сучасними інтер'єрами та кухонними меблями. Технологія SpaceMax також збільшує простір усередині, що дозволяє прати більше, у тому числі великі речі, такі як пледи.

Додаткова економія енергії на 10%

Періть одяг із меншим енергоспоживанням і скоротіть викиди вуглекислого газу. В асортименті пральних машин Samsung є моделі зі збільшеною на 10% енергоефективністю. Їхні передові технології інтелектуально оптимізують ефективність прання, скорочують час прання та витрату енергії. І на них надається 20-річна гарантія.

SmartThings режим Інтелектуального енергозбереження

Контролюйте та знижуйте енергоспоживання вашої пральної машини. Режим Інтелектуального енергозбереження дозволяє легко перевірити споживання енергії та підрахувати витрати на електроенергію. Для програм, що працюють у режимі Інтелектуального енергозбереження, енергоспоживання знижується до 70% внаслідок використання технології Ecobubble для прання у прохолодній воді замість теплого та додаткового часу циклу.

Технологія QuickDrive

Витрачайте на прання значно менше часу. Якщо активувати функцію QuickDrive, час прання скорочується на 50%. Унікальна технологія Q-Bubble поєднує динамічне обертання барабана з додатковими струменями води для створення сильніших та потужних бульбашок. Миючий засіб проникає швидше, очищає м'яко та ефективно.

Інтелектуальне сушіння

Сушіть білизну легко та ефективно з Інтелектуальним сушінням. Вона індивідуально налаштовує сушіння, запам'ятовуючи ваші звички, пропонуючи програми та відображаючи актуальну інформацію. Програма SmartThings пропонує поради щодо циклів, планування та усунення несправностей і навіть вибирає ідеальну програму сушіння в залежності від циклу прання.

Автоматичний дозатор

Отримуйте найкращі результати прання з меншими витратами і зусиллями. Автоматичний дозатор автоматично дозує необхідну кількість миючого засобу та пом'якшувача тканини для кожного завантаження. У ньому є окремі відсіки для миючого засобу та пом'якшувача, хоча їх обох можна використовувати для миючого засобу, тому немає потреби поповнювати його після кожного прання.

Супершвидкість

Скоротіть час щоденного прання та отримуйте чистий одяг. У режимі Супершвидкість прання одного завантаження білизни займає лише 39 хвилин. Технологія QuickDrive заощаджує час, динамічно перемішуючи одяг, а Ecobubble забезпечує ефективне прання. Час полоскання скорочується внаслідок використання функції Speed Spray, а швидкість віджимання збільшується.

Прання парою

Забезпечує глибоке та гігієнічне очищення одягу. Технологія Hygiene Steam випускає пару з нижньої частини барабана. Він видаляє бруд, що в'ївся, і 99,9% бактерій, а також знижує ефективність алергенів, що утворюються з кліщів домашнього пилу. Цикл Hygiene Steam знижує вплив кліщів домашнього пилу, кішок, собак, пилку трав та грибків.

Дверцята із загартованого скла

Сушильна машина довше зберігає відмінний зовнішній вигляд, навіть якщо ви часто відкриваєте та торкаєтеся дверцят. Міцне та довговічне загартоване скло ламається і дряпається набагато рідше у порівнянні з пластиком. Скляні дверцята надають пристрою елегантного вигляду і дозволяють легко зазирнути всередину.

SmartThings Home

Оцініть переваги зручного та ефективного персоналізованого сушіння з додатком SmartThings. Функція Clothing Care аналізує особливості прання та пропонує індивідуальні поради та рекомендації за циклами. Функція Energy допомагає комплексно керувати споживанням енергії. Функція Home Care підтримує сушильну машину в оптимальному стані.

Функція Drum Clean +

Стежте за гігієнічною чистотою дверцят та внутрішньої частини пральної машини. Функція Drum Clean + видаляє бруд і 99,9% бактерій, що викликають запах із барабана без використання миючих засобів. Потужний струмінь води та швидке обертання також дозволяють видалити бруд навколо ущільнювача дверей. Машина може навіть автоматично попереджати вас, коли потрібно очищення.

Функція Bubble Soak

Чистим стає навіть дуже забруднений одяг. Функція Bubble Soak дозволяє виводити найстійкіші плями, наприклад, від крові, чаю, вина, макіяжу та трави. Одяг ретельно замочується в активних бульбашках й ефективніше просочується розчином, тому будь-які забруднення та плями руйнуються і видаляються значно ефективніше.


Дополнительные характеристики

Особенности
Технология Bubble/Керамический нагревательТип барабана: Diamond DrumЦвет дверцы: Crystal Gloss
Цвет дверцы
Черный

Общие характеристики

Страна производитель
Польша
Объем загрузки (сушка)
Нет
Наличие дисплея
Есть
Тип двигателя
Инверторный
Объем загрузки, (кг)
11
Скорость отжима, об/мин
1400
Цвет
Белый
Функция сушки
Без сушки
Программы стирки
Хлопок, Синтетика, Деликатная, Спортивная одежда, Шерсть
Гарантия
3 года + 20 лет на мотор
Дополнительные программы стирки
Анти-аллергия, Пуховые изделия, Смешанные ткани, Ежедневная стирка, Тёмные вещи
Ширина, (см)
60
Высота, (см)
85
Глубина, (см)
60
Функция пара
Есть
Класс энергопоребления
А+++

Фильтра стиральных машин

Тип загрузки
Фронтальная загрузка
Особенности стиральной машины
Eco Bubble/Возможность дозагрузки/Разборной бак/Управление со смартфона
Диапазон загрузки, кг
от 11 до 15
Подбор по глубине, см
более 56
Повернення та обмін товару протягом 30 днів !
17 років на ринку - понад 100 000 клієнтів !

Похожие товары

Рекомендуемые товары

Аксессуар Samsung SKK-UDW Аксессуар Samsung SKK-UDW Аксессуар Samsung SKK-UDW
Аксессуар Samsung SKK-UDW 2249₴

Отзывы0

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рейтинг

Отзывы с оценкой

0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов