Загальні характеристики | ||
Країна виробник | Румунія | |
Потужність (Вт) | 1400 | |
Місткість кави, (г) | 250 | |
Тип кавоварки | Кавомашина | |
Тиск | 15 бар | |
Колір | Чорний | |
Гарантія | 2 роки | |
Місткість для молока | Ні | |
Використана кава | Зерна/мелений | |
Об'єм резервуару для води, л | 1,7 |
La Specialista Arte була розроблена для покращення шкірного процесу приготування кавових напитків. Отримання найкращих результатів у кожній порції, починаючи від помелу зерен та розкриття їхнього аромату, закінчуючи експериментами з латте-артом ручної роботи. Побалуйте собі справжньою кавою! Кофеварка DeLonghi EC 9155 MB La Specialista Arte – це просто та доступно кожному.
Завдяки різноманітності кавових рецептів, які можна приготувати, кофеварка DeLonghi La Specialista Arte підходить для будь-якого цінителя, а елегантний та міцний дизайн робить її ідеальним доповненням до будь-якої кухні. - 8 ступенів помелу, спеціально розроблених для всіх сортів кавових зерен; - 3 рівні температури заварювання, які можна адаптувати до сорту зерен та ступеня їх обсмажування; - вбудована кофемолка з темпером допомагає усунути безлад під час помелу та допомагає правильно сформувати таблетку; - ручний капучинатор MyLatte Art ідеально підходить для текстурування шовковистої та гладкої мікропені для зайняти латте-артом.
La Specialista Arte відкриває світ якісної кофеварки для тих, хто віддає перевагу каві у стилі бариста і хоче відтворити автентичний досвід приготування кафе у себе вдома. Кофемолка, що вбудовується, забезпечує ідеальну одинарну або підвійну порцію з регулюванням ступеня помелу. Налаштування можна регулювати в залежності від купажу кавових зерен. La Specialista Arte є еквівалентом набору баріста для практики та експериментів зі смаками кофе в поєднанні з найкращими технологіями.
Три встановлені програми: еспресо, американо та гаряча вода дозволяють у мінімальні терміни приготувати основу для будь-якого кофейного напитку. Система підтримує постійну температуру води під час процесу заварювання кофе, що забезпечує правильне нагрівання для кращого результату. Вручну текстуруйте молоко для ідеальної мікропіни та автентичного досвіду бариста.