Варочная поверхность Samsung NZ64B7799FK/WT

Код товара: 192436

39229₴

На складе

Доставка
  •  По Одессе 199 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  •  На карту банка
  •  Безналичный расчет
  •  Оплата частями
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен 
  • Различные способы оплаты

Варильна поверхня індукція Samsung

Надзвичайна універсальність

Весь необхідний простір - розширена зона Flex Zone Plus

Готуйте набагато більше різноманітних страв одночасно. Розширена зона Flex Zone Plus охоплює всю варильну поверхню та оснащена потужнішими нагрівальними елементами. Вона забезпечує можливість використання більшого та витягнутого посуду та визначає його кількість, розмір та форму. Завдяки цьому всі страви готуються рівномірно, без «мертвих зон».

Допомагає готувати з особливою точністю

Заощаджуйте час на приготуванні смачних страв. Помічник у приготуванні має попередньо запрограмовані напівавтоматичні опції для оптимального приготування цілого ряду страв. А різноманітні опції меню Sous-vide точно визначають та підбирають оптимальну температуру приготування для кожної страви. Помічник у приготуванні встановлений у програмі SmartThings Cooking.

Автоматично налаштовує температуру - Assist Sensor

Оптимізуйте процес приготування без зайвих зусиль! Assist Sensor постійно вимірює температуру їжі та передає дані в індукційну систему. Після цього нагрівання автоматично та акуратно регулюється, забезпечуючи ефективне приготування кожної страви, що є ключовим моментом Assist Sensor.

Віддалений контроль - підключення Wi-Fi

Насолоджуйтесь додатковим комфортом та душевним спокоєм завдяки підключенню до Wi-Fi. Ви можете контролювати варильну поверхню у будь-який час та з будь-якого місця за допомогою програми SmartThings. Це дозволить вам перевірити, чи включені конфорки у вашу відсутність, заощаджувати час, оскільки таймер можна встановити віддалено та отримувати оповіщення. А також допоможе виправити помилки!

Готуйте із задоволенням - SmartThings Cooking

Зведіть до мінімуму клопоти з приготуванням їжі завдяки SmartThings Cooking. Враховуючи ваші потреби, вона запропонує вам індивідуальні рецепти  та плани харчування. Крім того, з її допомогою можна перевірити налаштування варильної поверхні, а датчик контролює правильність приготування страв. А також дає можливість купувати продукти без особливих зусиль.

Більше простору, менше зусиль - дизайн Slim Fit

Додайте корисний додатковий простір для зберігання на кухні. Вузька конструкція варильної поверхні гармонійно поєднується з широким спектром стільниць незалежно від їх товщини. Це також означає, що залишається більше місця для більшого ящика для зберігання, час та вартість монтажу.

Точніший контроль - магнітний регулятор

 Простіше і точніше керування потужністю кожної конфорки. Просто встановіть рухомий магнітний регулятор поруч із потрібними елементами управління. Тоді ви можете точно регулювати температурні характеристики навіть брудними руками. А завдяки тому, що його можна від'єднати, поверхню варильної панелі легше прибирати.


Дополнительные характеристики

Особенности
Таймер, PowerBoost, Автоматическое вкл/выкл (сенсор)

Общие характеристики

Страна производитель
Китай
Материал решёток
Нет
Количество конфорок, (шт)
4
Материал поверхности
Стеклокерамика
Тип управления
Сенсорное
Тип варочной поверхности
Электрическая
Тип конфорок
Индукция
Цвет
Чёрный
Гарантия
3 года
Ширина, (см)
59
Глубина, (см)
52
Расположение панели управления
Фронтальное

Фильтра варочных поверхностей

Ширина, см
от 55 до 64
Повернення та обмін товару протягом 30 днів !
17 років на ринку - понад 100 000 клієнтів !

Отзывы0

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рейтинг

Отзывы с оценкой

0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов