Встраиваемый холодильник Samsung BRB 26600 FWW

Код товара: 189860

27929₴

В наличии

Доставка
  •  По Одессе 199 гривен
  • В регионы УТОЧНЯЙТЕ
  • Самовывоз
Варианты оплаты
  • Оплата при получении
  •  На карту банка
  •  Безналичный расчет
  •  Оплата частями
Наши преимущества
  • Гарантия от производителя
  • Возврат и обмен 
  • Различные способы оплаты

Свіжість без інею

Не витрачайте час і сили на розморожування холодильника. Технологія No Frost посилює циркуляцію повітря, щоб підтримувати постійну температуру, що запобігає накопиченню льоду. Також цільова температура досягається набагато швидше. Система охолодження навантажується менше, тому слугує довше.

Більше місця всередині

Технологія це високоефективна система теплоізоляції, в якій стінки тонші, ніж зазвичай. Таким чином, з'являється більше місця для зберігання, а зовнішні розміри не змінюються.

Ви регулюєте режим зберігання продуктів одним дотиком

Насолоджуйтесь перевагами, які надає функція Cool Select Plus. Завдяки їй можна встановити оптимальну температуру для зберігання різних продуктів, щоб все залишалося свіжим. Просто виберіть один з режимів: Cool (2° C), Chill (-1° C), Soft Freeze (-5° C) або Freeze (-15 ... – 23° C) відповідно до ваших потребами.

Працює довше, споживає менше

Насолоджуйтесь підвищеною енергоефективністю, зниженим рівнем шуму та тривалою службою. Компресор із цифровим інвертором автоматично регулює швидкість роботи залежно від потреби в охолодженні. Він тихий, споживає значно менше електроенергії та має гарантію 10 років.

Висувна полиця Easy Slide (у морозильній камері)

Позбавтеся перешкод, коли виймаєте продукти з морозильної камери. Полиця Easy Slide легко висувається, що дозволяє оптимально розмістити заморожені продукти та легко діставати ті, які потрібні. Ви можете шукати продукти, навіть якщо вони знаходяться позаду або в кутах.

Система Twin Cooling Plus

Система окремо оптимізує температуру та вологість у холодильнику та морозильній камері. Система Twin Cooling Plus забезпечує зберігання їжі в оптимальних умовах та запобігає змішуванню запахів. При високому рівні вологості в холодильнику їжа швидко псується, зберігає вологість і залишається свіжою.


Variety Guard

Використовуйте простір у дверцятах холодильника більш ефективно. Більше продуктів посідають менше місця. Дизайн Variety Guard дозволяє вам розташовувати до 5 ящиків відповідно до вашими потребами. Отже, ви можете оптимально розмістити та зберігати продукти різного розміру.


Енергоефективність

Насолоджуйтесь меншим рівнем шуму та більшою енергоефективністю. Компресор із цифровим інвертором автоматично регулює швидкість роботи залежно від потреби в охолодженні. У кімнаті, де він знаходиться, тихіше, ніж у бібліотеці, адже рівень шуму всього 35 дБ (В). Він також відповідає новим енергетичним правилам, заощаджуючи ваші гроші.

Технології Power Cool + Power Freeze

Насолоджуйтесь швидким охолодженням. Завдяки натисканню кнопки, технологія Power Cool включає інтенсивний потік холодного повітря в холодильнику для швидкого охолодження ваших продуктів або улюблених напоїв. Технологія Power Freeze забезпечує швидке надходження холодного повітря в морозильну камеру. Вона чудово підходить для заморожування додаткового ущільнення заморожених продуктів та виготовлення льоду.

Общие характеристики

Страна производитель
Польша
Тип холодильника
Двухкамерный
Система разморозки
No Frost (общий)
Объем холодильника, (л)
193
Объем морозильника, (л)
74
Тип компрессора
Инвертор
Мощность замораживания,кг/сутки
10
Гарантия
1 год
Уровень шума, дБ
35
Ширина, (см)
54
Высота, (см)
177
Глубина, (см)
55
Класс энергопоребления
А+

Фильтра холодильников

Морозильная камера
Внизу
Диапазон высот
от 170 до 180 см
Диапазон широт
от 51 до 55 см
Диапазон глубин
до 55 см
Повернення та обмін товару протягом 30 днів !
17 років на ринку - понад 100 000 клієнтів !

Отзывы0

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рейтинг

Отзывы с оценкой

0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов
0% 0 отзывов